Главная » 2011 » Апрель » 2 » Привітання для наших прекрасних глядачок!
15:57
Привітання для наших прекрасних глядачок!

Фан Сайт zrada.at.ua
Андрій Мерзлікін, ведучий програми "Теорія зради":
 
Любі жінки! В цей чудовий, але холодний весінній день, коли ми всі промерзли до кісточок та шморгаємо носом, єдине, що змушує нас посміхатися – це тепло ваших турботливих та люблячих сердець! Бажаю, щоб в цей день, коли Ви, напевно, вдягнете свої коротенькі спіднички та височенні каблуки, з Вами поруч були лише такі чоловіки, які не дадуть вашим ніжкам покритися "мурашками" та не дозволять розтягнутися на льоду! Радості Вам, посмішок та чудового настрою!

Костянтин Арсенюк, ведучий програми "До світанку":

Хочу побажати Вам, наші кохані жінки, щоб свято 8 березня було не тільки в цей день. Адже чомусь всі ми чоловіки вважаємо,що існує один чудовий день, у який кожна жінка стає справжньою королевою. Наприклад, вона заходить на кухню і замість того, щоб розпочати готувати вечерю, спостерігає, як її чоловік у тісному фартусі чаклує над своєю коронною стравою. Вона отримує безліч компліментів і посмішок від своїх знайомих у той час, як чоловік чекає на мить, коли зможе нарешті вручити їй свій подарунок. І не має значення, яким чином з'явилося це свято. Головне, що воно є,тому нехай воно буде завжди! Тому усіх чарівних представниць прекрасної половини вітаю з 8 березня і бажаю, щоб Ви почували себе королевами та принцесами кожної години свого життя!

Юрій Бондар, керівник внутрішнього промо:

Усіх з наступаючим 8 березня! Всім – гідних чоловіків! На цю тему дивимося наші відео подарунки та шукаємо відео привітання в ефірі!

Денис Зельдін, відео-дизайнер:

Натхнення, любові та вічної молодості! Бажаю всім жінкам 8 (!) днів позитиву з телеканалом ТЕТ! З наступаючим 8 березня!
Просмотров: 1771 | Добавил: OlegoS | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
В закладки
koolinar.at.ua - Кулінарні рецепти
Ананоси
Дивись у Нас:
Випуск 72 (2011)

Форма входа
Поиск
Коментарі на форумі
Название : "Теорія Зради"
Название : Людмила Барбір
Название : Андрій Мерзлікін
Название : Рахуймо до 1000
Название : Рюзюме ,відео ... на участь у програмі
Архив записей
Мини-чат
200
Безплатні СМС
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0