Главная » 2011 » Апрель » 2 » ТЕТ завойовує інтернет-простір
15:55
ТЕТ завойовує інтернет-простір
Разом з ребрендінгом каналу стартувало і чотири сайти нових телепроектів. Це сайти найпопулярніших програм нового сезону – "Теорія зради", "Реальна кров", "Твою маму", "Лунтік".
Фан Сайт zrada.at.ua
На офіційному сайті ТЕТ зібрана інформація про всі продукти каналу. А на окремих сайтах програм у глядачів з’являється додаткова можливість дізнатися більше – у розділах "Фото", "Відео", "Новини" та інші. Крім того, у користувачів з’явиться можливість поділитися своїми думками, враженнями та поспілкуватися з однодумцями, коментуючи матеріали.

На офіційному сайті реаліті-шоу "Теорія Зради" вже доступні всі попередні випуски програми. На проекті телевізійна детективна агенція знаходить правду у стосунках закоханих пар. До речі, саме тут ви можете дізнатися думку ведучих про пари, розслідування та зраду. Людмила Барбір та Андрій Мерзлікін незабаром будуть вести власні блоги на сайті.

Офіційний сайт шоу для мам та їхніх доньок "Твою маму!". Нагадаємо, що за правилами програми хлопець йде на досить дивне побачення…з трьома жінками, які годяться йому в матері. Він не намагається "підчепити" їх, він просто проводить з ними час, щоб дізнатися якомога більше про їхніх доньок. У фіналі він обирає одну із дівчат, спираючись лише на враження від мами. Ви мама дівчини і хочете познайомити її з гарним хлопцем – беріть участь у кастингу. Ви молодий хлопець, який розуміє, що яблучко від яблуні не далеко падає і не проти такого ризикованого побачення – заповнюйте анкету проекту "Твою маму".

Офіційний сайт молодіжного серіалу про вампірів: "Реальна кров". Не встигаєте подивитися серії вночі – заходьте на наш сайт і дивіться в будь-який зручний для вас час. Крім того, на сайті найактуальніша та найповніша інформація про авторів серіалу та акторів. І, звичайно, фотографії ваших улюблених героїв.

Офіційний сайт популярного мультсеріалу "Лунтік". Звичайно наші наймолодші глядачі не залишаться без уваги, для юних користувачів комп’ютера та їхніх батьків - всі серії мультику одразу після ефіру з’являтимуться на нашому сайті.  Тож, улюблені епізоди можна буде передивлятися.

Крім того, малюки зможуть дізнатися все про Лунтіка, Сонечко Мілу, Коника Кузю, Бджолятко, Бабцю Капу та Генерала Шера. А незабаром на сайті з’явиться програма, яку ведуть герої улюбленого мультфільму.
Просмотров: 2922 | Добавил: OlegoS | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
В закладки
koolinar.at.ua - Кулінарні рецепти
Ананоси
Дивись у Нас:
Випуск 72 (2011)

Форма входа
Поиск
Коментарі на форумі
Название : "Теорія Зради"
Название : Людмила Барбір
Название : Андрій Мерзлікін
Название : Рахуймо до 1000
Название : Рюзюме ,відео ... на участь у програмі
Архив записей
Мини-чат
200
Безплатні СМС
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0